Privacy Policy



ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Осъзнаваме колко е важна защитата на личните ви данни и затова обработваме само необходимите ни данните и въз основа на приложимото законодателство и по-специално Общия регламент за защита на личните данни(GDPR) и Закона за защита на личните данни.

Какви ваши данни събираме и обработваме

С цел нормалното функциониране и защита сигурността на сайта, както и осигуряване на по-добро потребителско изживяване, сайтът използва „бисквитки“ и проследява IP адрес. Регистрацията на IP адреса е част от системната администрация и не предполага директно идентифициране на посетителя.

Бисквитките (cookies) са малки текстови файлове, които уеб сървърът записва в устройството на потребителите, за да отчита трафика, който потребителят генерира в уебсайта. Бисквитки се използват от системата за онлайн поръчки на сайта, както и други негови функции. Всеки път, когато потребителят добави някое издание в поръчката си, информацията за него се съхранява на устройството. Бисквитките се обновяват всеки път, когато потребителят посещава сайта. Те не могат да послужат за идентификация – те само разпознават, че в миналото e посетен уебсайта и така помагат за подобряване на потребителското изживяване. Всеки сайт може да има достъп само до бисквитките, записани от него. Бисквитките не съдържат лични данни, но могат да съдържат информация, която е въведена от потребителя.

Възможно е да настроите браузера си да не приема бисквитки. Можете да отхвърляте и нашите бисквитки, но в този случай има риск определени функции на сайта да не бъдат активни, например поръчката на издания. Докато не промените настройките на браузера си, бисквитките ще се записват/обновяват всеки път, когато влезете в сайта ни.

В случай, че решите да закупите билет за представеното на сайта събитие и натиснете бутон „Купи“, „Купи билет“ или „Резервирай място“ ще бъдете прехвърлени на сайта shop.academy-vision.info или epaygo.bg, където да завършите поръчката си. На тези сайтове в секции „Политика за поверителност“ са посочени личните данни които се събират, с каква цел, за какъв срок и на какво основание се обработват. Условията за поръчка и доставка са подробно описани на следния линк.

Сайтът academy-vision.info е презентационен и е с информативна насоченост – в него не можете да завършите своя поръчка за закупуване на билет, а процесът по извършване на поръчка се осъществява в сайта shop.academy-vision.info или epaygo.bg (към който от двата сайта води линкът на бутона).

Когато ни пишете на нашия е-мейл за връзка или ни се обаждате по телефона – предоставените лични данни (е-мейл адрес, имена, евентуално телефон, длъжност във фирмата) обработваме само и единствено за отговор на запитването Ви на основание преддоговорно отношение. Тези данни в случай, че не направите поръчка, ги съхраняваме в срок максимум до 6 месеца, след което те ще бъдат изтрити.

Възможно е да използваме редица технологии на различни доставчици, за да поддържаме функциите за уеб анализ и проследяване на потребителите, включително технологии на доставчиците, изброени по-долу. Ако желаете да изключите или контролирате начина, по който се използват тези технологии, последвайте предоставения до съответното трето лице линк:

DoubleClick (Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) Privacy Policy, Opt-out (Отписване/отказ)

Facebook (Facebook, Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA, 94304, USA) Privacy Policy, Plug-in, Opt-out (Отписване/отказ)

Google Analytics (Goo(Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) Privacy Policy, Opt-out (Отписване/отказ)

Възможно е да комбинираме, агрегираме или анонимизираме данни, които сме събрали от Вас, и данни, които сме събрали от Вас или за Вас от други източници като бази данни с публичен достъп, доставчици на демографска информация, партньори, с които провеждаме съвместна маркетингова дейност, социални медийни платформи и други трети лица.

Вашите права

Съгласно разпоредбите на GDPR, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на Инфобук ЕООД при ползване от него на онлайн магазина shop.academy-vision.info или сайта grecom.net както и право на коригиране на тези Лични данни, ако те не са точни или верни; право на ограничаване на използването им; право на възражение срещу използването им,  както и право на изтриване при наличие на необходимите условия и предпоставки.

Координати за връзка с нас:

Съгласно регламента GDPR Ви предоставяме координати за контакт с нас като администратор:

Инфобук ЕООД, ЕИК: 204166142

e-mail: office@academy-vision.info

Органът в България, който следи за спазването на приложимото законодателство за защита на личните данни в България, е Комисията за защита на личните данни(www.cpdp.bg), до която в случай, че смятате, че имате основание, можете да изпратите жалба.