семинар “Продавай в Гърция 2”-второ издание, София, септември 2019

Второто издание на семинара “Продавай в Гърция” се проведе в края на септември 2019г. с още по-силно гръцко участие на утвърдени експерти с богат опит и познания от счетоводна кантора-Superbrand за 2018г., адвокат от престижна гръцка кантора Bazouros & Partners със 90 годишна история, CEO на най-голямата дигитална агенция Generation Y,  представители на водещи куриерски и fulfilment компании, CEO на водещ производител на опаковки. 

На конференцията лекция за особеностите на данъчното законодателство в Румъния изнесе и  управляващият партньор в престижната счетоводна кантора Ask For Accounting SRL. На събитието бяха представени и СУПТО продукти на водещи софтуерни компании. 

Благодарим на всички лектори, спонсори и на всички, които дойдоха на конференцията. 

снимки от второто издание

Grecom conference Sofia

Първо издание - архив

В средата на месец март за първи път се проведе семинарът “Продавай в Гърция” в София. Имахме честта и удоволствието събитието да открие г-жа Жанет Найденова – председател на Българската Е-комерс асоциация. Тя направи и подробен преглед на онлайн пазара в Гърция и сравнение с пазара в България и Румъния.

Имахме удоволствието лектори на събитието да бъдат Anastasios Spanidis – CEO&Co-Founder на Generation Y – Гърция и Vicky Zachareli – head of Market research на Generation Y – най-голямата дигитална агенция в Гърция, които изнесоха впечатляваща лекция и презентация с много полезна информация, подробни данни за онлайн пазара, потребителските предпочитания, популярни методи за плащане, примери за успешни кампании, както и отговориха на много въпроси и дадоха ценни съвети.

На събитието George Symeonidis – Managing Director на Linkwise – най-популярната affiliate платформа в Гърция направи презентация и разказа за възможностите, които платформата предлага, както и за успешни кампании, реализирани чрез нея. Лектор на семинара беше и Борислав Арапчев(Serpact)- един от най-добрите SEO специалисти в България. На семинара взеха участие и най-голямата куриерска компания в Гърция – ACS courier и най-голямата в България – Speedy, които разказаха за възможностите за куриерски доставки и съпътстващи услуги в Гърция.

Благодарим на всички участници! 

Снимки от изминалото събитие

Партьори на събитието, на които сърдечно благодарим

Seo агенция